Produse tipografice

Grafopress fiind o tipografie care se respecta nu se putea sa nu aiba in portofoliul sau o gama vasta de produse tipografice dupa cum urmeaza:


 • 1

  Cataloage

  Aceste produse tipografice, cataloagele de prezentare a diverse produse si servicii, sunt articole deosebit de complexe, care necesita o conceptie grafica de exceptie. Grafopress iti va crea exact cataloagele de prezentare de care ai nevoie!

 • 2

  Foi cu antet

  Orice firma care se respecta si care tine foarte mult la imaginea sa in lume are nevoie si de renumitele foi cu antet. Acestea trebuie sa contina sigla firmei tale pentru ca orice document oficial sa fie realizat ca la carte.

 • 3

  Etichete autocolante

  Etichetele autocolante isi gasesc aplicabilitate in diverse domenii de activitate si se utilizeaza pentru etichetarea manuala sau automata.

 • 4

  Flyere

  Flyere sau fluturasi sunt produse tipografice care au rolul de a-ti promova rapid, eficient si ieftin produsele sau serviciile firmei tale. Sunt special create pentru distributie din mana in mana.

 • 5

  Mape

  Mapele de prezentare a produselor si serviciilor unei firme trebuie sa arate impecabil si tocmai de aceea poti opta intre grosimi diferite ale mapelor si texturi diferite.

Tipizate

Tipizatele sunt solutii tipografice care se realizeaza pe un suport de hartie offset sau hartie autocopiativa, gradul de calitate al acestora primand.


 • 1

  Imprimate medicale

  Pentru a-ti promova cat mai bine serviciile medicale pe care le prestezi, imprimatele medicale de la Grafopress iti sunt de mare ajutor.

 • 2

  Tipizate comune nepersonalizate

  Se mai numesc si tipizate uzuale si-ti sunt oferite la preturi excelente de catre Grafopress. Le avem mereu pe stoc si-ti stam la dispozitie pentru orice comanda.

 • 3

  Formulare tipizate specifice

  Se mai numesc si imprimate si le gasesti la Grafopress. Carnete, volante sau registre, toate aceste tipizate le gasesti la noi, Grafopress, la cele mai bune preturi de pe piata.

 • 4

  Formulare financiar-contabile personalizate

  Ai nevoie de formulare financiar-contabile personalizate pentru afacerea ta? Nimic mai simplu! Grafopress iti vine in ajutor cu produse de calitate superioara.

 • 5

  Prospect

  Prospectul este o tiparitura, un tipizat, in care-ti expui planul de bataie al companiei. Este vorba despre informatii importante pentru toti utilizatorii.


Materiale tiparite

De la afise si postere pana la carti si agende, Grafopress iti ofera varietate si preturi atragatoare.


 • 1

  Afise/Postere

  Impactul vizual al afiselor si al posterelor este deosebit de eficient simuland vanzarea intr-un mod direct. Aceste materiale sunt tiparite pe vitrine sau in spatiile publice pentru vizibilitate maxima

 • 2

  Agende/Brosuri

  sunt materiale tiparite deosebit de complexe care-ti permit tiparirea tuturor produselor sau serviciilor tale la un loc. Grafopress are grija la conceptia grafica a brosurilor tale pentru ca ele te reprezinta in fata clientilor tai.

 • 3

  Calendare

  Calendarele Grafopress iti sunt puse la dispozitie avand dimensiuni si modele diferite, personalizate sau formate standard, astfel incat sa gasesti exact modelul care ti se potriveste cel mai bine.

 • 4

  Pliante

  Aceste materiale tiparite, pliantele, au rolul de te promova eficient. Tocmai de aceea, Grafopress acorda o atentie deosebita conceptiei pliantelor publicitare, profesionalismul fiind la rang de cinste.

 • 5

  Reviste/Carti

  O revista este acel material publicitar, o publicatie care apare in mod periodic. Ce contine aceasta? Diverse articole de interes, subiectele fiind diferite in functie de activitatea companiei tale.

Produsele GrafoPress

Produse tipografice, editura de carte, reviste, pliante, afise, calendare, etichete, etichete autocolante, brosuri, tipizate, formulare hartie simple, formulare hartie autocopiativa, cataloage, pungi hartie, prospecte, fluturasi, albume, mape, cartonaje, foii antete, carti de vizita, bilete, orice alte materiale tiparite in orice tiraj si mai ales la preturi deosebit de avantajoase.


Tipografia GrafoPress

ofera si serviciul de Tipar Digital, mai multe detalii pe pagina de Servicii