In prezent, putem spune ca segmentul medical din Romania da un exemplu intregii Europei ocazia tragediei din clubul bucurestean Colective. Acest lucru este de admirat in conditiile in care sistemul medical din Romania se confrunta cu problemele pe care cu totii le cunoastem. Grafopress intelege aceste aspecte, iar pentru a veni in ajutorul tuturor institutiilor medicale, venim sa va oferim tipizate medicale la cel mai mic pret de pe piata insa fara a face rabat la calitate. Pentru cei care citesc acest articol si nu cunosc prea bine acest domeniu, dorim ca in acest articol sa detaliem cateva aspecte ale productiei de astfel de tipizate si mai ales, vom discuta si despre modul in care unitatile medicale (cabinetele de medicina a familiei in special) isi pot procura intregul necesar de tipizate medicale.

Oferim atat tipizate medicale standard, cat si atipice.Cea mai uzuala categorie de produse destinate medicilor este cea a carnetelor cu adeverinte medicale. Acestea sunt oferite de catre orice institutie medicala si contin elemente personalizate cum ar fi numele cabinetului sau a institutiei, dar si alte elemente ce pot fi alese de catre client in fiecare caz in parte. De asemenea, tot pentru cabinetele medicale, oferim si carnete ce contin bilete de trimitere in seturi autocopiativ, astfel, la completarea originalului, se creeaza si copia acestuia, eliminand din timpul si efortul necesar.
Gama de tipizate medicale pentru spitale pe care o putem oferi contine toate tipurile de produse necesare, foi de observatie clinica generala, bilete de trimitere, intrari-iesiri spital dar si diferite tipuri de condici si documentatie tipizata necesara in spitale si unitatile medicale. Printre produsele tipizate speciale mai putem enumera si registrele medicale precum si plicurile tipizate folosite in cabinetele de radiologie si tomografie.

Onoram si comenzi in regim de urgenta.


Toate aceste tipizate medicale sunt indispensabile oricarei institutii medicale, iar pentru ca stim cat de pretios este timpul in domeniul medical, datorita expertilor nostri reusim sa onoram orice comanda, indiferent de cantitate, in cel mai scurt timp. Si pentru ca am mentionat de comanda, asa cum orice medic de familie cunoaste, periodic este necesara refacerea stocului de tipizate medicale pentru a putea oferi in continuare servicii medicale. Va recomandam tuturor celor din Calarasi mai ales, dar si celor din toata tara sa apeleze cu incredere la noi pentru a-si procura cele necesare. Datorita conditiilor de livrare reusim sa asiguram transportul comenzilor fara nici o problema, astfel, putem onora comenzi chiar si in regim de urgenta daca este cazul. Pentru a evita situatiile in care ramaneti fara tipizate medicale, va recomandam ca periodic sa va controlati stocul, iar atunci cand se constata o cantitate minima-prag, sa se efectueze demersurile pentru procurarea tuturor tipizatelor de care aveti nevoie.
Grafopress va sta la dispozitie de fiecare data cu cele mai bune preturi si mai ales, cu cel mai inalt nivel al seriozitatii si al promptitudinii. Suntem oricand pregatiti sa onoram orice comanda, atat in regim normal, cat si prioritizat.