Ce au in comun o cutie de medicamente, un smartphone si un aspirator? Va spunem noi, toate acestea vin insotite de un ghid de utilizare sau prospect. Spunem acest lucru deoarece la Grafopress oferim servicii profesionale de print si tipografie, inclusiv si pentru prospecte produse de mai multe feluri. Acestea sunt esentiale si obligatorii in acelasi timp pentru toate tipurile de bunuri si marfuri cum ar fi medicamente, aparatura, electrocasnice si nu numai, avand rolul de a prezenta informatii utile legate de modul de utilizare, indicatii si alte informatii necesare despre respectivul produs. In cadrul acestui articol ne vom apleca asupra importantei acestor prospecte si mai ales, de ce este bine sa parcurgeti informatiile cuprinse in prospectele ce insotesc diferite produse electrice si electronice. Iar spre final, vom vedea care este motivul pentru care riscati sa pierdeti garantia unui produs electric sau electronic.

Cititi inainte informatiile cuprinse in prospecte produse.


Insa, inainte de orice, dorim sa mentionam ca va oferim posibilitatea de a tipari toate tipurile de prospecte produse de orice dimensiune si complexitate. Acestea pot fi tiparite atat alb-negru cat si in combinatii de culori sau in policromie. Ca si dimensiuni, spuneam ca putem realiza prospecte atat de mici dimensiuni, cat si de marimi tip A4, A3 sau dimensiuni speciale. Revenind la importanta prospectelor stim foarte bine ca putine persoane isi rup cateva minute pentru a parcurge toate informatiile ce se regasesc in aceste prospecte produse. Insa, mai ales la anumite tipuri de echipamente electronice, electrocasnice si nu numai, pot exista o serie de specificatii foarte importante atat pentru buna functionare a produsului, cat si pentru siguranta in exploatarea respectivului produs. De asemenea, numai prin citirea prospectului veti putea cunoaste mult mai bine noua masina de spalat de exemplu, sau tot din prospect veti putea afla detalii pretioase privind modul in care poate fi setata noua lada frigorifica.

In cadrul unor prospecte produse veti gasi informatii foarte pretioase.


Pe langa acest gen de informatii, in cadrul unor prospecte produse veti intalni si conditiile in care garantia este activa, si mai ales, situatiile in care aceasta devine nula. Sunt unele produse la care o actiune ce ar putea parea fireasca sau nesemnificativa, poate duce la invalidarea garantiei. Astfel, la unele electronice, deteriorarea unor sigilii sau ruperea acestora va duce in mod direct la pierderea garantiei. De asemenea, nerespectarea conditiilor de operare sau prin folosirea eronata a produsului puteti ajunge la pierderea garantiei. Aceasta anulare a garantiei se traduce in mod direct prin pierderea suportului tehnic oferit de catre unitatea de service acreditata de catre producator.
Ca si concluzie, toate tipurile de echipamente ce sunt insotite de prospecte produse sunt supuse unor indicatii si reguli de utilizare uneori stricte. Va recomandam mai ales in cazul medicamentelor si a produselor chimice sa parcurgeti toate informatiile cuprinse in prospect. Noi, echipa de la Grafopress ne asiguram de calitatea tiparirii acestora, astfel incat toate informatiile cuprinse de acestea sa fie cat mai vizibile, lipsite de erori de tiparire si nu numai.