Serviciile Grafopress

Editura


Permanent, in pas cu modernizarea tehnicii editoriale, editura noastra este o componenta importanta a procesului de tiparire garantand rezultate de exceptie.

Pre Press


Firma noastra va poate pune la dispozitie, intr-o maniera profesionista servicii de creatie, machetare si tot ceea ce cuprinde serviciul PrePress, pentru a da cel mai reusit contur ideii dumneavoastra, legata de "imaginea care va reprezinta".

Tipar Offset


Heidelberg GmbH este garantul calitatii noastre. Oferim lucrari tiparite pe suport intre 50 si 300 gr/mp. Hartie si carton offset, dublu si triplu cretat, cartoane cromo, duplex, cartoane colorate in masa, hartie speciala pentru etichete, hartie autocopiativa, autocolanta, hartie si cartoane transparente, toate la format maxim de 297x420 mm. Mai mult, raportul pret-calitate oferit depaseste adeseori asteptarile clientilor nostri. Putem realiza pliante, cataloage si orice alte materiale tiparite in orice tiraj si mai ales la preturi deosebit de avantajoase.

Legatorie


Existenta unui spatiu special destinat acestei activitati, precum si utilajele cu productivitate ridicata, pun in valoare activitatea celorlalte departamente dand viata proiectelor clientilor nostrii. Se asigura intreaga gama de operatii specifice domeniului: inseriere, perforare, lacuire de masina , faltuire, biguire, capsare, brosare.

Tipar Digital


Tiparul digital are la baza imaginea digitala si este o metoda eficienta de a tipari diverse materiale, mediile de tiparire fiind si ele variate. Tiparul digital este pana la urma o tiparire profesionala care utilizeaza imprimantele specializate ce functioneaza pe baza tehnologiei cu jet de cerneala sau imprimantele laser. Tiparul digital este un proces rapid, oferindu-ti flexibilitate sporita.